Elhunyt Bálint gazda, az érdi választókerület egykori képviselője

Elhunyt Bálint gazda, az érdi választókerület egykori képviselője

100 éves korában elhunyt az országszerte ismert és szeretett Bálint gazda. 1994 és 1998 között az érdi választókerület országgyűlési képviselője volt.

Elment Bálint Gyuri bácsi, egy szép hosszú, tartalmas és értékes élet után itt hagyott bennünket az ország Bálint Gazdája írta szomorúan Csőzik László polgármester. Érd is szegényebb lett az által, hogy eltávozott közülünk az ország Bálint gazdája, a város egykori országgyűlési képviselője.

Érd is jó szívvel, s közelebbről is emlékezhet, hiszen 1994 tavaszán néhány hónapra szinte ideköltözött hozzánk, ebben a választókerületben indult a parlamenti választáson, mivel színes élete során még honatya is volt - írta a polgármester.

 

Bálint György korábban az SZDSZ színeiben volt az érdi választókerület országgyűlési képviselője. Tavaly politikai előélete miatt a fideszes vezetésű XVI. kerület nem hagyta, hogy megkapja a címet.

A rá jellemző derűvel és nyugalommal így nyilatkozott a Magyar Hangnak az esettel kapcsolatban akkor.
Az egész ügyről úgy értesültem, hogy egy újságírónő, már nem tudom, melyik médiumtól hívott azzal, hogy jelöltek a címre, de nem kaptam meg, és hogy mit szólok hozzá. Hát azt, hogy nyugodtan alszom.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.