Percenként nagyjából 115 ezer forintért rózsafüzérezik Aradszki András a parlamentben

Percenként nagyjából 115 ezer forintért rózsafüzérezik Aradszki András a parlamentben

Érd, Törökbálint, Tárnok, Diósd, Sóskút és Pusztazámor országgyűlési képviselője magas rezsivel élteti Orbánt, hazudozik vagy az ellenzéket szidja az Országgyűlésben.

A HVG gyűjtötte össze azoknak a fideszeseknek a listáját, akik csak egyetértésükkel szolgálják a kormány munkáját, de azon kívül egy szót sem szóltak még a parlamentben.

Aradszki András nem tartozik közéjük. Ő 64-szer szólalt fel 2018 áprilisa óta. Normális demokráciában ennek örülhetnénk is. Orbán kétharmados világában viszont az országgyűlés csak kulissza a diktatúrához. Eképpen Aradszki András felszólalásai is csak a Fidesz-kormány érdekét szolgálják, nem azokét, akiket képviselnie kéne. De legalább jól keres vele.

Ha kiszámoljuk kiderül, hogy minden egyes perc, amikor az Országgyűlésben beszélt 116 ezer forintjába került az adófizetőknek.

Persze tudjuk, hogy a képviselői munka nem csak a felszólalásokból áll, de Aradszki a parlamenten kívül sem hajt nagyobb hasznot. Máshol is csak azzal van elfoglalva, hogy a kormány megszorítópolitikáját magyarázza, a pénzpazarló beruházásokat titkosítson vagy éppen Orbánnak nyaljon.

Miközben a Aradszki Andráshoz hasonló parlamenti gombnyomogatók csak Orbán és a saját érdekeiket nézik, szerencsére Érd ellenzéki polgármestere kiáll a kormánnyal szemben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

Csépán István: egy átláthatóan, költséghatékonyan működő önkormányzat a cél

A Szövetség Érdért önkormányzati képviselője 2006 óta van jelen a helyi közéletben.

  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.