Fidesz: Az élet újraindítása miatt fontos Semjén milliárdos vadászkiállítása

Fidesz: Az élet újraindítása miatt fontos Semjén milliárdos vadászkiállítása

A gyilkos urizálásra akkor is van pénz, amikor tömegek veszítik el a munkájukat, és önkormányzatok kerülnek a csőd szélére.

Folyamatosan emeli a kormány Semjén Zsolt vadászkiállítására költött pénz összegét. Először tavaly ősszel csaptak hozzá még két milliárdot, majd a koronavírus-járvány közepén döntöttek újabb plusz 1,67 milliárd átcsoportosításáról.

Egy megyeszékhely két éves költségvetése.

Így már 50 milliárd forint lesz a végszámla. Csak összehasonlításképpen, ez nagyjából egy átlagos magyarországi megyeszékhely két éves költségvetésének felel meg. Szabó Tímea és Vadai Ágnes is kérdésekkel fordult a kormányhoz. A képviselők azt szerették volna megtudni, hogy miért nem a járvány elleni védekezésre költik ezt a pénzt. A választ Schanda Tamás államtitkár adta meg:

Az élet újraindulása szempontjából fontos a világszínvonalú nemzetközi rendezvények megtartása Magyarországon.

Tehát a Fidesznek az élet újraindítása szempontjából az önkormányzatok életképessége nem fontos, ahogy azoknak a tömegeknek a megélhetése sem, akik elveszítik a munkájukat. Csak a rongyrázó urizálás a fontos. Ez a vámpírkormányzás!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.12

Fidesz-milliárdos hajóztatja-röpteti Orbánt és csicskáit

Mi köti össze az Adriát, Máltát és Tiszakécskét? Szíjj László, meg két luxusjacht.

  • 2020.07.10

Káosz az ellátásban: nyugdíjas orvosok nélkül össze fog omlani a rendszer

A Fidesz egy évtizede spórol az egészségügyön. Meg is lett az eredménye: éveken belül háziorvos ellátás nélkül maradhatunk.

  • 2020.07.10

Dobrev Klára: Orbán ne zsarolja az EU-t!

A DK parlamenti képviselői nemmel fognak szavazni a témában benyújtott határozati javaslatra. A DK alelnöke egyúttal arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy ne zsarolja az Európai Uniót.