Csépán István: egy átláthatóan, költséghatékonyan működő önkormányzat a cél

Csépán István: egy átláthatóan, költséghatékonyan működő önkormányzat a cél

A Szövetség Érdért önkormányzati képviselője 2006 óta van jelen a helyi közéletben.

Tősgyökeres érdiként Csépán István jól ismeri a várost, így saját szívügyének érzi, hogy felvirágoztassa Érdet.

Születésemtől kezdve Érden élek, a szüleim a Botond utcába hoztak haza a kórházból. Azóta tizenegy lakcímem volt a városban, úgyhogy teljes biztonsággal állíthatom, ismerem a város összes baját - nyilatkozta az Érd Mostnak.
Mivel az általa képviselt 11. számú választókerület egyben a lakóhelye is, testközelből látja, hogy mi szorul fejlesztésre. A helyiek szívesen fordulnak hozzá személyesen is.
Az aszfaltozott utcák és járdák iránt a legnagyobb az igény, ez mondhatni az egész városra jellemző, ebben az ügyben keresnek a legtöbben.

Sajnos a korábbi fideszes városvezetés pont az utak felújítását odázta el, pedig már évek óta rendelkezésre állnának a források. Ez biztos meg fog oldódni a közeli jövőben.

Csépán István szerint az a jó Érd új városvezetésében, hogy nem első sorban a Fidesz korábbi bűneire koncentrálnak, hanem arra, hogy a jövőben hogy lehet jól működtetni a várost. 

Nem az volt az üzenetünk, hogy az előző képviselő mit csinált rosszul vagy milyen ígéretét nem váltotta be, inkább az előttünk álló feladatokra koncentráltunk. Azt gondolom, nem a múltra kell elsősorban összpontosítani, hanem előre nézni.

"Az a célunk, hogy átlátható, költséghatékony gazdálkodással rendelkező önkormányzatot hozzunk létre."

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.19

Folytatódik az aszfaltozás Érden: a Dagály utca is szilárd burkolatot kap

Idén összesen 20-25 utca leaszfaltozása várható, de jövőre folytatódnak a munkálatok.

  • 2020.09.15

Három utcával megkezdődött az érdi aszfaltozási program

Éveket váratott magára, de az ellenzéki városvezetésnek köszönhetően idővel teljesen eltűnhetnek az aszfaltozatlan, poros utcák Érdről

  • 2020.09.11

Csak az ellenzéket tudja szidalmazni Orbán érdi csicskása

T. Mészáros András azt hiszi, egy sajtótájékoztató felülírhatja a tényeket. Az érdiek nem véletlenül küldték el őt a francba.