Nem kap több százmilliós támogatást az érdi kézicsapat

Nem kap több százmilliós támogatást az érdi kézicsapat

Érd októberében megválasztott friss polgármestere, Csőzik László Facebook-oldalán jelentette be, nemet mondott a helyi kézicsapat finanszírozási igényeire. 

Bár, a lányok nyújtotta teljesítmény valóban elképesztő és nagyon jó munkát végeznek az edzők, de a fideszes ex-városvezetés csak tavaly 400 milliónyi közpénzt költött a csapatra.

Már ez is óriási összeg, de a finanszírozási igény idén 700 millió forintra növekedett. 

Ráadásul az sem mellékes, hogy a Sport Kft. eddigi összvesztesége 1 milliárd forint, az adófizetők pénzéből a részére nyújtott, eddig vissza nem fizetett tagi kölcsön mértéke pedig szintén ennyi. Csőzik úgy véli, ezt nem engedhetik meg maguknak, hiszen így is csekély forrás áll a rendelkezésükre, amire azonban nagyobb szükségük van az utak, járdák és vízelvezetés költségeinek fedezésére. 

A jövőben az utánpótlás erősítésére összpontosítjuk erőinket, hogy az érdi szülők érdi lányainak szurkolhassunk a lelátókról!

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Csőzik László: a kormány intézkedései csődbe vihetik Érdet

Érd polgármestere nem hagyja, hogy a kormány által bevezetett sarcok tönkretegyék a várost. Levélben fordult a felelős államtitkárhoz.

  • 2020.05.13

Megint lehúzza a Fidesz az önkormányzatokat

Az Orbán leghűségesebb és legpofátlanabb nyalonca által jegyzett javaslat elveszi a helyi önkormányzatok hatásköreit és odaadja a fideszes vezetésű megyei önkormányzatoknak.

  • 2020.05.12

Gyász: Beállt az agyhalál a második emeletről lezuhant érdi focistánál

Vasárnap hajnalban zuhant ki egy budai házibuliban a második emeltről a 17 éves érdi focista fiú. A Szent János kórházba szállították, mindent megtettek az életéért, de nem tudták megmenteni.