Egy ember kijött, egyet kihoztak, egy pedig ottmaradt egy benzinkút aknájában

Egy ember kijött, egyet kihoztak, egy pedig ottmaradt egy benzinkút aknájában

Pénteken délelőtt Érden, a Bajcsy-Zsilinszky úton lévő benzinkútnál három férfi bajba került, miután lemásztak egy aknába. Riasztották a tűzoltókat és a mentőket.

Az Érdi Katasztrófavédelemhez pénteken a délelőtti órákban érkezett bejelentés, hogy egy benzinkútnál lévő aknában három férfi végzett munkálatokat, de rosszul lettek. Közülük ketten nem is tudtak feljönni. A tűzoltóság két gépjárművel azonnal kivonult.

Egy férfi magától ki tudott mászni a tartályból. Ketten eszméletüket vesztették.

"Egy üzemen kívüli huszonöt köbméteres, földalatti tartályban két ember rosszul lett, önerejükből onnan feljutni nem tudtak. Az érdi hivatásos tűzoltók légző álarcban a tartályba lehatoltak, onnan a két embert speciális tűzoltóeszközök segítségével kimentették, a mentőknek átadták" - írta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

A mentők az eszméleténél maradt férfit is megvizsgálták. A másik két férfit úgynevezett "mentő boardokra" rögzítve húzták ki a tűzoltók, de egyikükön már az orvosok sem tudtak segíteni. A tartályban felgyülemlett benzingőz okozta mérgezés vezetett a tragédiához. 

(fotó: PMKI KMSZ)

A mentés részletei az Érd Most felvételén.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.09

Elfogtak két férfit az Érden szombaton talált holttest ügyében

A 47 éves férfi holttestére szombaton dél körül találtak rá ismerősei a ház egyik szobájában.

  • 2020.08.07

Csőzik László: Érd biztonságos, nincs rendkívüli állapot

Óriási vihart kavart az Érden szerencsére nem gyakori esemény, amikor két nagycsalád rendezett tömegverekedést a múlt héten.

  • 2020.07.31

Óriási balhé volt az Iparos utcai benzinkútnál - VIDEÓ

Két nagycsalád támadt egymásnak. Nagy Mercikkel próbálták egymást elütni, majd minden kezük ügyébe akadó eszközzel támadták az ellenséges csoport tagjait.