Aradszki is megszavazta az önkormányzatokat sanyargató költségvetést

Aradszki is megszavazta az önkormányzatokat sanyargató költségvetést

Aradszki András hithű orbánistaként most is a birkatömeggel szavazott, amikor a jövő évi költségvetésről döntöttek. Sőt mi több, példamutatásával vezette a birkákat.

Aradszki KDNP-s létére nagyobb fideszes, mint a legtöbb a agyatlan gomnyomogató a parlamentben. Ő tényleg hisz a maffiakormányban. Persze azért nem jár vele rosszul.

Aradszki is igent mondott a megszorítások költségvetésére.

A 2021-es költségvetés nem más, mint az önkormányzatok megbüntetése a Fidesz csúfos bukásáért a tavalyi választáson. Mivel Érden is leváltották őket az emberek, a város nem számíthat kíméletre az Orbán-kormány részéről. De a fideszes önkormányzatú települések sem járnak jobban.

Az Aradszki András választókerületébe tartozó Érd, Törökbálint, Tárnok, Diósd, Sóskút és Pusztazámor lakói is mind érezni fogják Orbánék megszorítócsomagjának hatásait. 2021 kemény év lesz az önkormányzatoknak, és ez Aradszki bűne is!

Aradszki annyira hülye, hogy még el is büszkélkedett facebookján a bosszú költségvetésének elfogadásával. A baloldalt is támadta, vádolta, mint ahogy ez a hithű Fidesz-csicskáknak szokása. "De szerencsére a jószándék és a jóakarat győzedelmeskedett az álnoksággal szemben" - ájtatoskodott a képmutató képviselő.

"Összességében 450 millió forint körül von el tőlünk a kormány, és kérdés, kapunk-e működési támogatást, s hogy mennyivel kevesebb iparűzési adó folyik majd be a közös kasszába idén" - írta Csőzik László korábban.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.09

Elfogtak két férfit az Érden szombaton talált holttest ügyében

A 47 éves férfi holttestére szombaton dél körül találtak rá ismerősei a ház egyik szobájában.

  • 2020.08.07

Csőzik László: Érd biztonságos, nincs rendkívüli állapot

Óriási vihart kavart az Érden szerencsére nem gyakori esemény, amikor két nagycsalád rendezett tömegverekedést a múlt héten.

  • 2020.07.31

Óriási balhé volt az Iparos utcai benzinkútnál - VIDEÓ

Két nagycsalád támadt egymásnak. Nagy Mercikkel próbálták egymást elütni, majd minden kezük ügyébe akadó eszközzel támadták az ellenséges csoport tagjait.