Helyi problémák

2020.07.03

Aradszki is megszavazta az önkormányzatokat sanyargató költségvetést

Aradszki András hithű orbánistaként most is a birkatömeggel szavazott, amikor a jövő évi költségvetésről döntöttek. Sőt mi több, példamutatásával vezette a birkákat.

2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt. 

2020.06.30

Nem volt indulatoktól mentes az érdi önkormányzat rendkívüli ülése

Kétórás rendkívüli ülést tartott tegnap Érd megyei jogú város önkormányzata. Módosították a költségvetést, megegyeztek az nyári útfelújításokban, de a fideszesekkel vita volt a korábbi városvezetés bűnei miatt.

2020.06.27

Egy ember kijött, egyet kihoztak, egy pedig ottmaradt egy benzinkút aknájában

Pénteken délelőtt Érden, a Bajcsy-Zsilinszky úton lévő benzinkútnál három férfi bajba került, miután lemásztak egy aknába. Riasztották a tűzoltókat és a mentőket.

2020.06.26

72 milliós büntetést kapott Érd T. Mészáros András miatt

A korábbi fideszes városvezetés haveri cégeket pályáztatott a Fácán óvoda felújítására kiírt közbeszerzésen. Most emiatt fizethet a város 72 millió forint büntetést. 

2020.06.18

Bősz Anett: Propaganda és Paks helyett költsön a kormány útfejlesztésre!

A Liberálisok érdi országgyűlési képviselője számonkéri a kormányon azt a 60 milliárdot, amit még 2018-ban ígértek az érdi úthálózat fejlesztésére.

2020.06.18

A fideszesek nem akarták meghallgatni Csőzik Lászlót a Költségvetési Bizottságban

Közösen tiltakozott az ellenzék amiatt, mert a fideszes többségű Költségvetési Bizottság nem volt hajlandó meghallgatni az általuk meghívott polgármestereket.

2020.06.15

Aradszki András is támogatja a gyengeség, gyávaság és a bosszú költségvetését

Érd országgyűlési képviselője is az önkormányzatokat kivéreztető 2021-es költségvetés pártján áll. Nem számítanak neki, akiket képvisel, csak az Orbán iránti hűség.

2020.06.10

Közel 200 millió juthatna Érdnek két fideszes propagandacég költségvetéséből

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között. Adhatnának belőle Érd városának is.

2020.06.09

Nagyjából 250 évig kellene dolgoznia egy érdinek az MNB hülye szobraiért

Pontosan 667 millió forint az az össze, amit a Magyar Nemzeti Bank fizet két giccses, modern szoborért. És persze ezt is a mi pénzünkből.

2020.06.05

Csőzik László: Jóval több köt össze bennünket, mint ami elválaszt

Érd polgármestere ünnepi beszédében a trinoni békediktátum kapcsán hangsúlyozta, hogy minden politikai ellentétet felül kell, hogy írjon a magyarság és a magyar emberek érdeke. Csak pozitív jövőképpel lehet sikeres a nemzet.

2020.06.02

A bomlott elméjű Aradszki születésnapja alkalmából köszöntötte népünk vezérét

Az egyik legnevetségesebb országgyűlési képviselő Aradszki András jól benyalt Orbán Viktornak születésnapja alkalmából a facebookon.

2020.05.29

Csőzik László: a kormány intézkedései csődbe vihetik Érdet

Érd polgármestere nem hagyja, hogy a kormány által bevezetett sarcok tönkretegyék a várost. Levélben fordult a felelős államtitkárhoz.

2020.05.13

Megint lehúzza a Fidesz az önkormányzatokat

Az Orbán leghűségesebb és legpofátlanabb nyalonca által jegyzett javaslat elveszi a helyi önkormányzatok hatásköreit és odaadja a fideszes vezetésű megyei önkormányzatoknak.

2020.05.12

Gyász: Beállt az agyhalál a második emeletről lezuhant érdi focistánál

Vasárnap hajnalban zuhant ki egy budai házibuliban a második emeltről a 17 éves érdi focista fiú. A Szent János kórházba szállították, mindent megtettek az életéért, de nem tudták megmenteni.

2020.05.05

A begyöpösödött agyú Aradszki is a nőverés mellett szavazott ma

Ha valaki azt hitte, hogy Orbán hűséges talpnyalói, a KDNP-sek nem tudnak mélyebbre süllyedni, akkor megvan a mai meglepetése.

2020.04.27

Kásler megtiltotta: a kórházak nem nyilatkozhatnak a járványügyi helyzetről

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és parlamenti frakcióvezetője április 17-én levélben 91 kórháznak tett fel kérdéseket.

2020.04.24

Érd költségvetését nagyon megterheli a járvány

A járvány kitörésekor, mint minden jóérzésű önkormányzat Érd városvezetése is rögtön cselekedni kezdett. Ezek a nem várt kiadások megterhelik a város költségvetését. A Fidesz-kormány nem hogy nem segít, de bevételmegvonással bünteti az önkormányzatokat.

2020.04.23

Padlón a kereslet, őszig eshetnek az ingatlanárak

Márciusban a februári adatokhoz képest 30 százalékára esett vissza az ingatlaneladások száma, de áprilisban sem sokkal fényesebb ennél a helyzet, az árak folyamatos csökkenése mellett a kereslet jövő tavaszra állhat vissza a koronavírus-járványt megelőző szintre - közölte a GDN.

2020.04.21

Csőzik László kivizsgáltatja a két engedély nélküli idősotthon ügyét

Lakossági bejelentés alapján két illegális idősotthont találtak Érden. A korábbi híresztelésekkel ellentétben a bentlakók között nincs koronavírus fertőzött. 

2020.04.17

Járvány ide vagy oda Aradszki András még több pénzt kereshet

Már több, mint egy hónapja betört Magyarországra a koronavírus-járvány. 1700 fölött a fertőzöttek, 150 fölött a halottak száma. Sokan elvesztették megélhetésüket és lakhatásukat. Máshol a politikusok szolidaritást vállalnak a választóikkal. Magyarországon nem.

2020.04.06

Érden is jönnek az Orbán-féle pofátlan megszorítások

A Gulyás Gergely által pénteken kihirdetett intézkedéscsomag a koronavírus elleni védekezésre hivatkozva szűkíti az önkormányzatok költségvetését. Több száz milliót vesznek el mindenhonnan. Ez alól Érd sem kivétel.

2020.03.30

Karantén alatt az érdi Szent József Idősek Otthona

Pozitív lett a koronavírus tesztje egy jelenleg kórházban lévő idős embernek, aki Szent József Idősek Otthona lakója. Az otthont karantén alá vették.

2020.02.17

Nem kap több százmilliós támogatást az érdi kézicsapat

Érd októberében megválasztott friss polgármestere, Csőzik László Facebook-oldalán jelentette be, nemet mondott a helyi kézicsapat finanszírozási igényeire. 

Kövessen minket

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom