5 titok, amit nem tudtál Cseh Katalinról

5 titok, amit nem tudtál Cseh Katalinról

Ezúttal a Momentum EP-képviselője került a kamerák kereszttüzébe. Olyan dolgokat is elmondott, amiket álmunkban sem gondoltunk volna.

1. Takarítóautót akart vezetni:

Gyerekként mindig más kelti fel az érdeklődésünket mint évtizedekkel később. Nem volt ezzel másképp a Momentum harcos amazonja sem. Nagyon szerette volna a sárga takarító autót vezetni.

2. Szimpatikus volt neki Orbán:

Legalábbis fiatal korában. A Nagy Imre újratemetésén bátran beszélő, liberális, európai politikus még szimpátiát váltott ki a kis Cseh Katkából. De vajon hová tűnt az a fiatal tehetség?

3. Azt mondják, hogy nem magyar:

Újabban azt terjeszti róla a Fidesz-propaganda, hogy nem magyar állampolgár. Pedig köztudottan itt nőtt fel és legutóbb is önkéntes orvosként segítette a magyar embereket a koronavírus-járvány alatt.

4. Hugonnai Vilma a példaképe:

Talán nem is meglepő, hogy a harcos orvosnőnek egy még harcosabb orvosnő a példaképe. Ahogy Hugonnai Vilma  kiharcolta, hogy a magyar nők is tanulhassanak a felsőoktatásban, úgy Cseh Katalin is harcol a női egyenjogúságért.

5 Szerette Britney Spears-t:

Két fajta ember van. Aki szerette Britney Spearst tiniként, és aki tagadja. Az EP képviselő az előbbi kategóriába tartozik. Hallgassuk is meg a Baby One More Time-ot:

 

   

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.